Disseny web presencial

El disseny de pàgina web presencial és aquell pensat per a empreses o persones que busquen la seva primera presència a internet, donant a conèixer els trets característics dels seus productes o serveis.

Disseny web corporatiu

Disseny web per a empreses que vulguin donar informació extesa dels seus productes i serveis. Base de dades de productes amb l’estructuració de categories i subcategories de productes, arxius associats, galeries, cercador intern, etc.

Disseny botiga online

Disseny i programació de botiga online (ecommerce) . Per aconseguir els objectius del projecte (vendre, vendre i vendre) posem a disposició del client el know-how de Virtual Domus en ecommerce.

Disseny web promocional

Tot sovint és necessari crear una pàgina que doni suport a una acció de comunicació específica d’un producte o d’una gamma de serveis concreta. En aquests casos proposem el disseny web promocional.

Blog personalitzat

Es tracta d’un lloc web on es recullen articles i informacions organitzats cronològicament, per temàtica i que permeten una alta participació dels usuaris. Poden ser blogs personals o de suport a un web corporatiu.

Gestor de continguts

El gestor de continguts d’un disseny web és la part privada on l’administrador de la pàgina web pot crear o modificar contingut.

Generació de catàlegs

Virtual Domus ha desenvolupat una eina de generació de catàlegs PDF dinàmics, personalitzables i en el núvol.

Aplicacions iPhone, iPad, Android

A Virtual Domus realitzem aplicacions natives per a dispositius iOS (iPhone, iPad), Android, Windows Phone, Bada o Simbian.

Social Media

El valor que donen els usuaris de les opinions versades a Facebook o Twitter és molt alt i per això és tant important per a les empreses que la seva reputació online sigui el més cuidada possible.

Estem a l’era de les xarxes socials.

El valor que donen els usuaris de les opinions versades a Facebook o Twitter és molt alt i per això és tant important per a les empreses que la seva reputació online sigui el més cuidada possible.

Per gestionar correctament tota la informació que apareix en aquestes xarxes, Virtual Domus estableix amb el client la línia editorial i de comunicació i fa un monitoratge dels comentaris, posts o articles que sorgeixen a la xarxa referents als temes indicats per l’empresa client.

Aquesta informació es tracta i s’actua en conseqüència de les necessitats. Aquest treball de planificació, control i execució de campanyes es denomina gestió de Social Media.

Campanyes pay x clic

Les noves formes de publicitat online ofereixen una sèrie d’avantatges respecte de la publicitat tradicional. Amb un pressupost reduït es pot aconseguir un impacte important, que al mateix temps és molt controlable.

Generació de continguts

El nostre departament de continguts es posa al servei dels clients que ho necessitin i ofereix la seva experiència per a desenvolupar els textos i imatges necessàries per tal que la pàgina web assoleixi els seus objectius.

Disseny gràfic

El nostre departament de disseny elabora tota mena d’elements gràfics per a la teva empresa: logotips, targetes, papereria d’empresa, plantilles, rebuts, factures, catàlegs, carpetes corporatives, tríptics, flyers, cartells…

Extranet

Una extranet és un sistema que permet connectar la xarxa interna d’informació d’una empresa a internet.

Creació de vídeo i música

Creació i edició de vídeo i música, tant original com de llibreria, per a vídeos corporatius i campanyes de publicitat online.

Sessions fotogràfiques

Les imatges transmeten informació. El missatge que es vol donar a través d’una aplicació web professional ha de tenir la qualitat que volem que els nostres clients esperin dels nostres productes i serveis.

Presentacions multimèdia d'empreses

Una presentació multimèdia és una eina que ens permet presentar els serveis i productes de la nostra empresa de manera atractiva, ja que ens permet combinar textos, imatges, sons i vídeos en un entorn interactiu.

Disseny web adaptatiu

El disseny web adaptatiu està preparat per detectar la resolució de pantalla del dispositiu que accedeix a la pàgina i adaptar-ne el disseny per a una perfecta experiència d’ús i visualització de la informació.

Creació i enviament de newsletters

Virtual Domus ha desenvolupat un sistema propi d’enviament de comunicacions a diferents llistes de contactes.

Extranet

Una extranet és un sistema que permet connectar la xarxa interna d’informació d’una empresa a internet.

Dominis i allotjament web

A Virtual Domus oferim projectes claus en mà. Ens encarreguem del projecte web des de l’inici fins el final, inclosa la compra o renovació del domini i l’allotjament en un servidor segons les necessitats del web o aplicació.

Posicionament web

El posicionament web (SEO) és un conjunt de procediments que permeten posicionar un lloc web o una pàgina web en un lloc òptim dins dels resultats proporcionats per un motor de cerca.

Vols assessorament?

Explica’ns el teu projecte i t’assessorarem perquè es faci realitat.